Films en flyers

In 2012 vond ik mijn liefde voor "stop motion". Na een geweldige week op festival "buitenkunst" waar ik niets anders deed dan met attributen als stukken klei, glazen en schoenen, filmpjes maken. Ik was verkocht. In mijn ogen is er niets beters dan uren prutsen met camera en edit programma's.

Tegenwoordig film ik vooral op festivals. Dit kan een one-shot filmpje zijn over een voorstelling of een uitgebreider sfeerverslag van de dag. Op Hoogte 80 festival maak ik ritueel elk jaar een filmjpe over de gevonden voorwerpen. Stiekem blijft dit mijn favoriete onderdeel. Want ja, daar mag ik dan af en toe stop motion gebruiken.

Bedrijfspresentaties

Noem het old school, maar ik gebruik nog steeds PowerPoint. Het hoeft absoluut niet niet saai te zijn. Ik zie het als een film met stilstaand (soms zelfs bewegend) beeld. Waarin de presentator degene is, die het verhaal vertelt. Met dat als uitgangspunt, biedt PowerPoint veel mogelijkheden, waar ik naar hartenlust mee experimenteer.

 

 

Een aantal filmpjes

Hoogte80 Festival 2019

Muziek bij de Buren 2018

Sfeerverslag H80festival

Ik schrijf mee